Friday 28 April 2017

Välj A Perfect nagellack och bli av med Chipped naglar evigt



Plocka en bra nagellack är inget mindre än en vetenskap. En relativt enkel vetenskap, den typ de flesta av oss föredrar. Detta är en formel du kan använda för att få ut det mesta av din polska inköp. Med tanke på att om du är som de flesta polska junkies; du tenderar att ändra polera så ofta du ändrar dina kläder.

Välj den färg du älskar, öppna flaskan och tillämpa, eller hur? Tyvärr har tiden förändrats nu. Vi hör ständigt nagellack användare som begär lack som inte chip.

Formeln för framgång med polish börjar med förberedelser som med det mesta. De flesta, inte alla, men de flesta kvinnor plocka polish baserad på färg och pris; bärbarhet är det sista som normalt betraktas. Som måste vara det första en dam bör tänka på när du köper polska, eller så kan du bara kasta pengar ut genom fönstret.


 Med detta sagt, det finns en oändlig mängd spik märken eller tillverkare. Några av de bästa erkända tillverkare inkluderar High Grade. Denna professionella kvalitetsmärke som skiljer sig från din typiska livsmedelsbutik mängd varumärken som några av er kanske använder för närvarande. High Grade ger optimal kvalitet nagellacker, nail art design och ett bra utbud av gel polish samling. Allt naglarna någonsin kommer att kräva är här på High Grade.

Men innan vi börjar prata om formler för framgång, här är en snabb godbit om den polska som du kanske inte vet: eftersom det finns två viktiga saker de flesta av oss vet inte, härdningstiden kontra torktid. Torktid är vad som orsakar den skyldige bakom de flesta problem. Du kan ha naglar som är torra vid beröring men inte helt botas. Det är därför om du målar naglarna precis innan du går till sängs, kan du vaknar på morgonen med polska ränder på bladen. Att låta den rätta härdningstiden kommer att befria dig om de flesta problem.

Det första steget till formeln är att rengöra spiken området (yta) för att avlägsna föroreningar (smuts). En lösning är att hitta en bra dehydrator eftersom det tar bort fukt från nagelytan för att främja bra vidhäftning.

Dels tillämpa en baslack. Detta kommer att förankra polska på nageln, och även främja bra vidhäftning som är den främsta orsaken till flis polish. Därefter måste du använda din valda polish färg på spiken. Vissa lack sägs ha ett lager täckning. Men att hitta en tillförlitlig och lovande täckning poler en päls är inte en lätt gå. Så är det alltid klokt att gå i minst två skikt oavsett tillverkare, om tiden tillåter längre varaktig täckning och superkvalitet.

Det sista steget är att ta en flaska nagelband olja och tillämpas på gellack efter är torr vid beröring. Detta kommer att påskynda torkningen och härdningstiden avsevärt, och även återfukta hela nageln och huden området kring nageln, och förhindra hangnails.

Följ smarta hacka, och aldrig någonsin har en dålig naglar dag!

No comments:

Post a Comment