Friday 7 April 2017

Upptäck den bästa typ av nagellack för din Shiny Nails



Nagellack har funnits i decennier. Swipes av färg på dina naglar ge en ny dimension till din stil. Med tillkomsten av olika spik konst och YouTube-videor som ger tillgång till många kreativa alternativ, kan du nästan skapa många mönster på dina naglar. Men för dem av er som just har börjat med nagellack, kan du få förväxlas med vissa namn och typer. Med detta sagt, här är allt du behöver veta om vilka typer av gellack.

Typer av nagellack

1. Ytbehandlingar

Nagellack finns i olika utföranden. De sträcker sig från matt dem till glittrande sådana. Matt lack är de polermedel som har liten eller ingen glans i dem, och de ofta ser platt. De är en av de mest klassiska lack som man kan plocka upp. Om du är en stor fan av klassiska lack, då detta rekommenderas för dig.


Grädde och Pearl ytbehandlingar innehåller en liten skimmer som speglar vackert när ljuset lyste på dem. De är ett steg ovanför matt lack. Grädde och pärla finish är en av de mest älskade typerna.

Metallic är de som verkar metalliskt eller folieliknande på naglarna. De vanligaste färgerna är guld, brons och silver. De är bra på de dagar då du vill känna glamorös.

Glitter lack är den typ av lack som bara stava glamour. De finns i olika texturer och mönster. Vissa lack innehåller fint malda glitter och vissa innehåller chunkier sådana. Den enda nackdelen med glitter är att det är verkligen svårt att få bort.

2. Base Coat

En baslack är viktigt att förbereda naglarna för färg. Det skyddar dem från missfärgning som orsakas av starka färger lack. En basbeläggning kommer ofta som en färglös finish. Du kan få en baslack som innehåller spik förstärkningselement som skulle hjälpa till att hålla dina naglar starka.

3. Top Coat

En toppbeläggning är vad du sätter på toppen av din färgad polish. Det hjälper till att förhindra naglar från flisning och det ger också extra glans på naglarna.

4. Snabbtorkande

Om du inte vill spendera så mycket tid att måla dina naglar och väntar på dem torka mellan skikten, är en snabbtorkande polish ett rätt val för dig. Det är fortfarande rekommenderas att minst 15 minuters torktid för att undvika irriterande hack och bucklor. Kom ihåg att ju tunnare du använder din polska, desto snabbare torkar.

5. tillväxtfrämjande

För dem som har torra och sköra naglar, kommer en tillväxtfrämjande nagellack hjälpa till att hålla dina naglar starka. De innehåller proteiner och fibrer som stöd i snabbare och friskare spik tillväxt.

Innan du bestämmer dig för att gå ut och fylla på din favorit lack, kolla in den unika och kompletta samling av High-Grade butik för alla typer av spik tillbehör. Allt som behövs är bara elementära kunskaper för att hitta en perfekt polska skugga för dina fina naglar.

No comments:

Post a Comment